Яценюк хоче нову "робочу групу" заради євроінтеграції

Понеділок, 2 вересня 2013, 11:39

Глава фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк вимагає створити спільну робочу групу адміністрації президента, Кабміну і парламенту щодо євроінтеграції.

Про це він заявив на погоджувальній раді у понеділок.

Він нагадав, що до підписання угоди про асоціацію із Європейським Союзом лишилося 4 тижні, а потрібні законопроекти не ухвалені.

Так, Яценюк назвав у списку проектів закон про антикорупційне бюро, закон про прокуратуру, припинення політичних переслідувань і зміни виборчого законодавства.

"На четвер стояв, але потім кудись зник проект закону про вибори у 5 проблемних округах. Досі не призначені вибори в Києві", - сказав Яценюк.

"Я прошу, щоб спікер від імені українського парламенту звернувся до адміністрації президента, Кабінету Міністрів, щоб створити спільну робочу групу з підготовки цих законопроектів", - заявив він.

Крім того, Яценюк висловив обурення незаконними діями міліції, яка не допустила народних депутатів на засідання Київради 19 серпня.

"Я хочу, щоб ми з цим розібралися, бо вони наче озвіріли, або до виборів 2015 року готуються, і тренуються на депутатах. Я хочу щоб ви поговорили з цього приводу з Пшонкою і Захарченком, бо так бути не може", - зазначив він.

Його вимоги також підтримав лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування