У ПР пояснили, чому Рада передумала починати роботу з "єврозаконів"

Понеділок, 2 вересня 2013, 21:21

У порядку денному Верховної Ради на 3 вересня відсутні законопроекти, які потрібні для підписання Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це йдеться на сайті парламенту.

"Що стосується порядку денного і тих пристрастей, які ми спостерігаємо через відсутність деяких законопроектів, то це пов'язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду в сесійній залі передбачає розгляд на комітетах", - пояснив депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу.

"Я не хотів би говорити, що опозиція винна в чомусь чи представники більшості винні в чомусь, але комітети, на жаль, не працювали цей час, а, відповідно, не розглянули на своїх засіданнях ці законопроекти. До речі, ті, які стоять у нас на четвер, наприклад, вони ще в середу – два - мають бути розглянуті на засіданнях профільних комітетів", - додав він.

"Я сподіваюся, що в питаннях євроінтеграції у нас з опозицією не буде ніяких протистоянь, і ми будемо працювати злагоджено, ухвалюючи якісні законопроекти", - зазначив Мірошниченко.

Як відомо, спікер Володимир Рибак упевнений, що на першому сесійному тижні український парламент ухвалить сім законів, що стосуються євроінтеграційного шляху України.

Водночас депутатів від Партії регіонів ловили на тому, що вони прогулювали засідання комітету з питань євроінтеграції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News