Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ так лякає Україну катастрофою, що зрозуміло - ніякої катастрофи не буде - екс-віце-прем'єр РФ

Неділя, 22 вересня 2013, 14:12

Влада РФ так лякає Україну економічною катастрофою від підписання договору про асоціацію з ЄС, що стало зовсім ясно - ніякої катастрофи не буде.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-віце-прем'єр РФ, екс-глава Держкоммайна Росії Альфред Кох.

"Влада так лякає хохлів економічною катастрофою при підписанні договору про асоціацію, що якось стало зовсім ясно, що ніякої катастрофи не буде. Наші, звичайно, зі штанів будуть вистрибувати, щоб її їм влаштувати. І навіть собі на шкоду будуть рвати економічні зв'язки і відгороджуватися митними бар'єрами", - зазначив Кох.

"Але, нічого не проканає... Інакше вони б так не скаженіли. А тихо і спокійно чекали, коли хохли підпишуть угоду, а потім жорстоко б їх покарали. А тут, схоже, наші в глибині душі вже зрозуміли: хохли йдуть, а нас до Європи не беруть. Нас подарували китайцям. Нашу Татарію - Московію Європою не вважають. Ми дика азіатська деспотія, яка упивається власною вигаданою винятковістю. а ми пижимся, лякаємо хохлів, таращимо очі ... а нічого вдіяти не можемо. Та на нас і уваги-то вже ніхто не звертає", - додав екс-віце- прем'єр.

"Путін отримав свою уорхолівську "хвилину слави"за саєчку Обамі, а тепер його хохли і опустять з гірських висот на землю грішну: "Прощавайте пан Путін! Мі пішли, а ви залишайтесь тут, в лайні, зі своїм особливим шляхом", - зазначає Кох.

За його словами, аналогічна ситуація склалася на початку 90- х з Прибалтикою: "Я пам'ятаю прибалтів також на початку 90- х лякали. Рівне тими ж словами. А вони пішли - і жодного разу не пошкодували".

Як відомо, раніше радник президента РФ Сергій Глазьєв заявив, що у разі підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом Україна перестане бути для Росії стратегічним партнером і фактично втратить статус суб'єкта міжнародного права.

Також Глазьєв заявляв, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС суперечить планам Києва отримати статус спостерігача при Євразійському економічному союзі.

Пізніше радник Путіна заявив, що в результаі підписання угоди про асоціацію з ЄС дефолт України буде неминучим, а витрати на подолання його наслідків сягнуть 35 мільярдів євро.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...