Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мера Коктебеля засудили до трьох років позбавлення волі

П'ятниця, 6 вересня 2013, 12:07

Феодосійський міський суд засудив селищного голову Коктебеля Олексія Булигу до трьох років ув'язнення.

Прямо із залу суду Булигу відправили в Сімферопольський СІЗО, пише "KafaNews".

Апеляційний суд Криму за скаргою прокуратури автономії повернув кримінальну провадження щодо мера Коктебеля Олексія Булиги на новий розгляд у Феодосійський міськсуд.

Паралельно прокуратура веде ще чотири розслідування відносно мера за перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки.

5 березня меру Коктебеля Олексію Булизі було пред'явлено звинувачення у службовій недбалості. Слідчий відділ главку міліції Криму встановив причетність мера до незаконної передачі в оренду комунального майна.

11 березня Київський райсуд Сімферополя задовольнив клопотання слідства і відсторонив Булигу від посади на 2 місяці на час проведення розслідування. Незважаючи на це селищний голова продовжував виконувати службові обов'язки.

У прокуратурі підтвердили, що знаходження на робочому місці Булиги незаконно, так само, як і підписані ним після 11 березня документи і розпорядження.

У березні Булигу звинувачували в незаконній передачі в оренду складів місцевої овочевої бази (ще в 1994 році він підписав договір оренди на склади місцевої овочевої бази без урахування оціночної вартості об'єкта).

У липні суд прийняв рішення про припинення розслідування щодо мера Коктебеля через термін давності подій, і Булига повернувся в свій кабінет.

Але прокуратура Криму знову подала клопотання про відсторонення Булиги з посади, і справу стосовно нього знову було передано до суду. Цього разу суд вирішив, що мер Коктебеля винен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування