Посол ЄС: ВР дала найкращу відповідь тим, хто сумнівався

П'ятниця, 6 вересня 2013, 14:56

Посол ЄС в Україні Ян Томбінський вважає, що парламент зробив важливий крок до підписання угоди про асоціацію, проголосувавши за "євроінтеграційні" проекти.

Про це йдеться у заяві посла, поширеній у п’ятницю.

"Перший тиждень роботи Верховної Ради після літньої відпустки довів можливість досягнення консенсусу між різними політичними силами щодо ухвалення законодавства у сфері європейської інтеграції", - сказано в повідомленні.

"Партія регіонів, Батьківщина, УДАР і Свобода засвідчили свою рішучість ухвалити потрібні закони та провести реформи, що роблять бажання України підписати Угоду про асоціацію з ЄС більш правдоподібним", - зазначив посол.

"Понад 350 депутатських голосів на підтримку необхідних законів є найкращою відповіддю тим, хто сумнівався у політичній волі України продемонструвати відчутний прогрес у реформах", - додав він.

"Отже, дуже важливий крок у напрямі підписання Угоди про асоціацію у Вільнюсі наприкінці листопада було зроблено. Однак у найближчі тижні слід зберігати таку саму мобілізацію, необхідну для завершення решти роботи", - додав Томбінський. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування