Облита майонезом співачка Нацопери наскаржилася в міліцію

Субота, 7 вересня 2013, 18:18

Співачка Національної опери України Катерина Абдулліна поскаржилася в міліцію на невідомих осіб, які закидали її майонезом.

Як повідомляє "Радіо "Свобода" з посиланням на столичний главк МВС, відповідну заяву співачки зареєстровано у територіальному відділку міліції №4 Шевченківського райуправління МВС.

"Вона звернулася із заявою до ТВМ №4. Поки що жодного процесуального рішення не прийнято", – зазначили в міліцейському главку.

Також правоохоронці припустили, що у разі відкриття провадження дії невідомих кваліфікуватимуться, скоріш за все, як дрібне хуліганство.

Нагадаємо, солістку Нацопери, яка назвала україномовні школи "бидлячими" у соцмережі, облили майонезом під час спроби взяти у неї коментар щодо скандалу. Зйомки зірвали націоналісти.

Раніше Абдулліна у Facebook назвала школи з українською мовою навчання "бидлячими" і пораділа, що її діти навчаються у гімназії російською, "серед морально здорових дітей, а не серед бидла". Згодом ці висловлення були видалені з мережі.

Міністерство культури відреагувало на це різко, вимагаючи вибачень у працівника культури. "Вона має публічно перепросити не лише в учнів і освітян україномовних шкіл, а й у всіх громадян України, оскільки своєю заявою образила все суспільство", - заявив Мінкульт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування