В "Свободі" кажуть, що вони не перевищили ліміт коштів на авіаперельоти

Понеділок, 9 вересня 2013, 16:34

В "Свободі" стверджують, що члени партії не перевищували ліміту коштів на авіаперельоти незважаючи на те, що у десятці депутатів, які найбільше використовували авіатранспорт, є двоє членів "Свободи".

Про це йдеться в заяві партії.

Там нагадали, що до фракції "Свобода" у Верховній Раді входять 36 народних депутатів.

"37-й, свободівець Руслан Кошулинський, як заступник Голови Верховної Ради, відповідно до Регламенту ВРУ, є позафракційним", - заявили в партії.

За словами "свободівців", потрапляння їх депутата Михайла Блавацького до "десятки" тих, хто найбільше користується авіаперельотами, пов'язано з тим, що він є уповноваженим від "Свободи" у Донецькій та Миколаївській областях.

"За час роботи Верховної Ради 7-го скликання він провів 28 зустрічей із виборцями у Донецькій, Миколаївській та Львівській областях. Усі перельоти Михайла Блавацького пов’язані винятково із виконанням ним депутатських повноважень", - наполягають в партії.

Наявність у списку Руслана Кошулинського "свободівці" пояснюють "тільки із виконанням ним його посадових обов’язків".

"Усвідомлюючи, що частина депутатів-свободівців з об’єктивних причин можуть перевищити так званий "ліміт на авіаперельоти", "Свобода" урівноважує це меншим використанням авіатранспорту тими депутатами, хто може здійснювати свою роботу з мінімальним використанням цього виду транспорту, якщо це не шкодить оперативності в роботі народного депутата", - переконують в партії.

"Більше того, у фракції є депутати, які взагалі не користувалися послугами авіатранспорту. Саме тому в цілому фракція ВО "Свобода" не перевищувала ліміту на авіаперевезення", - підсумували в заяві.

Раніше повідомлялось, що за підсумками перших семи місяців 2013 нардепи налітали на 6,3 мільйона гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування