Лікарі не знають, чим харчується Тимошенко

Вівторок, 1 жовтня 2013, 10:46

Медперсонал ЦКБ "Укрзалізниці", де проходить лікування засуджена екс-прем'єр Юлія Тимошенко, не відповідає за харчування пацієнтки, бо вона не харчується лікарняної їжею.

Про це "Укрінформу" заявив головний лікар лікарні Михайло Афанасьєв.

Інтерес до теми викликала стаття в журналі SUPERillu, в якій тюремники розповіли німецькому журналісту, що Тимошенко нібито замовляє собі їжу в одному з харківських ресторанів.

"Персонал лікарні не відповідає за те, чим саме харчується Тимошенко, оскільки вона не харчується лікарняної їжею", - повідомив Афанасьєв.

 Всіх схвилювало, що їсть Тимошенко. Фото: Микола Кузьманіч / SUPERillu

За його словами, в палаті Тимошенко, яка розташована у спецблоці на дев'ятому поверсі лікарні, який охороняє тюремним конвоєм, є холодильник.

"Очевидно, вона отримує, як усі засуджені, продовольчі передачі від рідних, але їх огляд здійснює пенітенціарна служба" , - зазначив головний лікар.

Він зазначив, що йому не відомо, чи отримує екс-прем'єр їжу, замовлену в ресторані.

У понеділок "Укрінформ" опублікував витяги з матеріалу популярного в східній Німеччині журналу SUPERillu про " шикарні " умови утримання Тимошенко.

Його кореспондент спілкувався з прем'єр-міністром Миколою Азаровим, першим заступником голови Державної пенітенціарної служби Сергієм Сидоренком і побував у Качанівській колонії.

Журналіста допустили в "святая-святих" і показали умови утримання ув'язнених. Таких привілеїв не вдалося поки домогтися жодному українському представникові ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...