В МВС кажуть, що нардепам організували вхід, але вони йдуть на штурм

Середа, 2 жовтня 2013, 10:43

Народні депутати мають змогу безперешкодно потрапляти в приміщення Київради через спеціально організований вхід, але вони підбурюють активістів штурмувати очеплення правоохоронців.

Про це "Українській правді" заявила заступник начальника відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ольга Білик.

"Нардепи від опозиції намагалися прорватися через ланцюжок правоохоронців, який було виставлено, їх просили пройти через вхід, який адміністрація виділила спеціально для народних депутатів, просили не порушувати громадський порядок, не провокувати людей на прорив цього ланцюжка, але вони продовжували це робити", - розповіла Білик.

Вона запевняє, що нардепів безперешкодно пускають до будівлі. Інший момент, що активістів, які намагаються зайти разом із депутатами, спрямовують приймальні для громадян.

Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів з проханням дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів і демонстрацій, не провокувати конфліктних.

Вони нагадують, що за скоєння протиправних дій винні особи будуть нести передбачену законодавством кримінальну та адміністративну відповідальність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...