Для Герман Сало - сильна рука, а для опозиції – повернення бєспрєдєлу

Четвер, 31 жовтня 2013, 14:55

"Регіоналка" Ганна Герман вважає, що призначення головою Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала є одним з найвдаліших рішень президента у Львівщині

Так вона прокоментувала призначення Сала губернатором Львівської області, передає прес-служба Партії регіонів.

"Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації – одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити стосовно Львівщини", - сказала вона.

"Він сам походить зі Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, яка зможе навести порядок на Львівщині", - зауважила Герман.

За її словами, попередники Олега Сала на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, однак Львів потребує твердої руки.

"В нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його  попередники загалом були гарні і компетентні люди. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки", - уточнила парламентарій.

Вона зазначила, що рішення стосовно призначення Олега Сала визрівало вже досить давно.

"Ця ідея виникала відтоді, як Віктор Янукович обійняв посаду Президента. І це рішення чекало свого часу. І цьогорічна осінь – найкращий час для того, щоб його втілити", - додала вона

Між тим опозиціонер В'ячеслав Кириленко у своєму Твіттері це призначення прокоментував так:

"Призначення Сала на Львіщину - повернення до "бєспрєдєлу" 2004-го.Тобто однією ногою до Євросоюзу,а другою-назад,до фальсифікацій. Далеко зайдемо".

 

Як відомо, президент призначив Олега Сала губернатором Львівщини.

У листопаді 2005 року Львівська облрада дала згоду на взяття його під варту і притягнення до кримінальної відповідальності як депутата облради.

Проти Сала були порушені 2 кримінальні справи: "перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища" і "зловживання владою або службовим становищем". Після цього він був оголошений у міжнародний розшук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування