До Одеси докотився румунський землетрус

Неділя, 6 жовтня 2013, 12:43

В ніч на 6 жовтня в Одесі стався землетрус силою 2-3 бали.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", підземні поштовхи відчули жителі Одеси та низки південних районів Одеської області - Ізмаїльського, Болградського, Кілійського та Ренійського.

Сила поштовхів на території Одеської області сягнула 2-3 бали. Жертв і руйнувань немає.

Як повідомила помічник начальника Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області Майя Гринько, мешканці області відчули відгомін землетрусу, який стався в Румунії з епіцентром в місті Брашов.

Разом з тим на форумах і в соцмережах жителі Одеси повідомляють, що на останніх поверхах багатоповерхових будинків під час землетрусу, який тривав близько 30 секунд, рухалися меблі, хиталися люстри. За іншою версією, підземні поштовхи тривали не більше 10 секунд.

"Землетрус було близько 4 балів, за словами очевидців, падали шафи і люстри, в центрі, на Молдаванці та селищі Котовського, Таїрова і Малиновський райони не так сильно зачепило. Тривало це дійство всього 10 секунд, але переполошило всіх одеситів, які не спали , а ті, хто спали - прокинулися. Одні дуже злякалися, інші шкодували, що проспали, треті взагалі хотіли "продовження банкету". Багато вийшли на вулицю, очікуючи на чергові поштовхи", - зазначають користувачі спільноти public.od.ua.

Разом з тим користувачі підкреслюють, що не зрозуміли, що сталося і нічого не відчули.

"Живу на Балківській, прокинувся, думав це поїзд. Ліг далі спати. Наш менталітет жодним землетрусом не налякати", - зазначає один з користувачів "Вконтакте".

Інші жартують, згадуючи про бій Володимира Кличка і Олександра Повєткіна, який пройшов напередодні у Москві: "Це Повєткін впав, а до нас тільки близько четвертої ранку докотилося".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News