Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Сум поскаржився Добкіну на дорогу у області

Понеділок, 7 жовтня 2013, 17:13

Мер Сум Геннадій Мінаєв поскаржився губернатору Харківщини Михайлу Добкіну на погану дорогу між двома обласними центрами.

Про це Мінаєв написав на своїй сторінці у Facebook.

"Довго терпів, але врешті-решт після останнього відвідування Харкова проїздом по маршрутах "Суми - Донецьк" і у зворотному напрямку "Донецьк-Суми", природно по дорогах Харківської області і з дворазовим заїздом, власне, у місто Харків, написав листа Михайлу Марковичу", - зазначив він.

У листі, скан якого мер Сум розмістив у себе на сторінці, Мінаєв пише, що "дорожнє покриття, особливо на відрізку Богодухів - кордон з Сумською областю - вимагає якнайшвидшого капітального ремонту".

Мер Сум поскаржився Добкіну на дорогу у області
Мер Сум поскаржився Добкіну на дорогу у області

"Як відомо, це дорога регіонального значення з пожвавленим рухом. Останньому є логічне пояснення. Підприємства Харківщини успішно працюють на сумському ринку товарів народного споживання. У свою чергу, сумчани є одними з найактивніших споживачів продукції, представленої торговельною мережею Харкова", - пояснив мер.

"На жаль, повинен констатувати, але неналежний стан дорожнього покриття гальмує розвиток обох регіонів та міст-сусідів, знижує інвестиційну привабливість. З урахуванням усього вищевикладеного, прошу вас знайти можливість провести в 2014 році капітальний ремонт автодороги, що сполучає Харківську область з Сумською областю", - пише він Добкіну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: