Машину помічника "ударівця" Капліна підпалили

Понеділок, 7 жовтня 2013, 23:51

Зловмисники підпалили легковий автомобіль Ігоря Лебедика - помічника депутата від "Удару" Сергія Капліна.

За повідомленням прес-служби Капліна, інцидент стався в понеділок ввечері.

Відповідно до інформації, Лебедик був одним з тих, хто брав участь у штурмі полтавської міськради через підвищення тарифів на утримання житла.

"Сенсаційним є той факт, що близько трьох тижнів тому, на сесії міськради (мер Полтави) Олександр Мамай публічно погрожував Лебедику у відповідь на обґрунтовані звинувачення у корупції та свавіллі - заявив, що "…я помножу тебе на нуль", - сказано в заяві прес-служби.

Прокачана автівка помічника депутата
"Прокачана" автівка помічника депутата
 

У Капліна також наводять обставину, "яка додає відтінку скандалу всій цій ситуації".

"3 жовтня, ввечері, на це саме місце – біля офісу Лебедика - під’їжджала машина Мамая, яка знаходилася тут декілька хвилин, потім швидко поїхала. Це підтверджується наявними записами камер зовнішнього стеження", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з підпалом автівки свого помічника Каплін заявляє про замах на свою команду.

Він також додав, що три тижні тому вимагав від Генпрокурора та очільника МВС відкрити кримінальне провадження за фактом погроз Лебедику з боку міського голови.

"Я вимагаю негайно затримати міського голову, кинути усі сили, аби зупинити подальші розправи над членами моєї команди та усіма полтавцями. Ми зараз мобілізувалися, розуміючи, що таке саме може трапитися з кожним з нас, з нашими близькими. Ми не здамося, доки не буде покарано винних!", - сказано в заяві Капліна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування