ЗМІ: Аферисти ледь не продали харківському депутату половину Хрещатика

Середа, 9 жовтня 2013, 08:45

У Києві затримали аферистів, які продали за фіктивними документами чотири відомих магазини на Хрещатику на суму понад 120 мільйонів гривень.

Про це пише газета Вести з посиланням на джерела в міліції.

Покупцем усіх будівель нібито виявився депутат Харківської міськради.

Віддавши 60 мільйонів за три невеликі магазини по непарній стороні головної вулиці країни, він уже зібрався платити ще стільки ж за "Гранд Галерею" на Хрещатику, 27, але вчасно зрозумів, що документи підроблені, і звернувся в міліцію.

Шахраями виявилися  "чотири чоловіки віком від 35 до 57 років, які добре одягалися, мали вищу освіта й свої заміські будинки під Києвом".

За допомогою дорогого одягу й заможних друзів шахраї й знайшли свою жертву — підприємця й депутата Харківської міськради, який захотів купити один за іншим чотири магазини на Хрещатику.

"Спочатку потерпілий придбав три магазини за 60 млн грн, а при оформленні третього — "Гранд Галереї" на вул. Хрещатик, 27 (її власник — київський підприємець Володимир Стадник), вартістю в 60 млн грн, підприємець запідозрив, що з документами щось не те, і звернувся в міліцію. Під час передачі грошей шахраїв і затримали", — сказав співрозмовник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування