Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Марков: до Києва мене перевезли на особистому літаку Захарченка

П'ятниця, 1 листопада 2013, 22:51

Колишній член фракції Партії регіонів Ігор Марков, якого позбавили мандата і за рішенням суду заарештували, заявив, що в Київ його перевезли на особистому літаку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Про це він заявив в інтерв'ю "Событиям".

"Мене перевезли на особистому літаку Захарченко. Я подумав, чий літак - новий Embraer, чотиримісний. На злітну смугу залетіло 5 машин з мигалками, не знаю, кого ще так брали", - сказав Марков.

"У мене стаття - "хуліганство". Я нікого не вбив, не зарізав і більше того, всі розуміють, що це сфабриковано. Але навіть якщо це так, особистим літаком, ви уявляєте?" - додав він.

Як відомо, 12 вересня Вищий адмінсуд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата Ради Ігоря Маркова.

У середу спікер парламенту Володимир Рибак заявив, що з 20 вересня зарплата Маркову нараховуватися не буде, його картка для голосування заблокована.

22 жовтня в Одесі Маркову було вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

23 жовтня суд обрав запобіжний захід для колишнього нардепа Ігоря Маркова у вигляді тримання під вартою до 20 грудня. Марков сидітиме в одному з київських СІЗО, проте ще не визначено, де саме.

Йому інкримінується організація та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі у 2007 році. У ніч на 23 жовтня його перевезли в Київ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування