У Миколаєві "Русский марш" висміяв Януковича і ЄС, а "свободівці" закидали його димовими шашками

Неділя, 3 листопада 2013, 17:25

Активісти ВО "Свобода" кинули димові шашки в учасників маршу в Миколаєві, який місцевий "Русский блок" проводив на честь Дня російської єдності.

Активістів, які кинули шашки, одразу затримали міліціонери, які охороняли марш, і посадили в службовий автомобіль.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп-"свободівець" Юрій Сиротюк.

"Двох свободівців затримано. Наразі затримані Андрій Онопрієнко та Артур Кравченко знаходяться у відділку Центрального району Миколаєва на вул. Декабристів 6", - зазначив він.

За даними видання "Никвести", близько шістдесяти представників громадських організацій "Русич-Миколаїв", "Русский клуб", "Русское единство" і партії "Русский блок" пройшлися маршем з метою закликати до об'єднання України з Росією і Білорусією.

Попереду колони йшла голова Миколаївської обласної організації партії "Русский блок" Євгенія Бондаренко та екс-депутат Миколаївської міськради Антон Половенко, який у 2007 році був затриманий за підозрою у вимаганні 10 тисяч доларів за сприяння у відведенні землі.

Усі фото - nikvesti.com
Усі фото - nikvesti.com
 

Під час ходи учасники акції вигукували "Украина, Россия, Белорусь - вместе мы святая Русь".

На перетині з вулицею Микільська учасники маршу зустрілися з нечисленною групою націоналістів, які вигукували "Смерть окупантам", "Буде Україна вільна", "Чемодан- вокзал-Росія".

 

Ті учасники ходи, які продовжили Марш, провели мітинг під Миколаївською ОДА.  Там вони провели театралізовану виставу з метою висміяти європейські цінності і показати негативні сторони вступу України до Євросоюзу.

 
 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування