Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк хоче знати, про що говорили Янукович і Путін у Сочі

Понеділок, 4 листопада 2013, 10:48

Опозиція вимагає офіційної інформації про предмет останніх переговорів президентів України та Росії Віктором Януковичем та Володимиром Путіним, які відбувалися у Сочі.

Про це заявив лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк на погоджувальній раді в понеділок.

"Що це за практика, коли президент України проводить зустріч з президентом іншої держави, а у нас немає жодної офіційної інформації про предмет переговорів, окрім неофіційної про те, що Україна продавала Росії не підписання Угоди про асоціацію з ЄС", - сказав він.

Яценюк також знову звинуватив владу в небажанні підписувати угоду про асоціацію, оскільки навіть провладна фракція Партії регіонів "не дала відповіді на запитання", чи готова голосувати за закон по Тимошенко, закон про прокуратуру з рекомендаціями Венеціанської комісії, та постанову про створення тимчасової спеціальної комісії щодо внесення змін до виборчого законодавства.

На переконання Яценюка, першим питанням у вівторок має бути завершення голосування по пенсійній реформі згідно з регламентом, "який вже став не регламентом, а журналом "Мурзилка" голови Верховної Ради".

Він також додав, що профільний комітет під головуванням Андрія Кожем'якіна має розглянути проект Анжеліки Лабунської, після чого його треба невідкладно внести до сесійної зали.

За його словами, опозиція також вносить свій закон про прокуратуру і постанову щодо створення ТСК.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування