Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович заплутався у спеціалізації і соціалізації

Середа, 6 листопада 2013, 08:56

Президент Віктор Янукович заплутався у своєму виступі під час Регіонального засідання Всесвітнього економічного форуму в Києві.

Виступаючи у середу він кілька разів переплутав слова.

"Зміцнення позицій національного капіталу потребуватиме залучення до економічного обороту найповнішого спектру потенційних ресурсів розвитку, що вимагатиме проведення низки важливих змін. Зокрема, земельної, трудової, житлово-комунальної реформ, створення інноваційної інфраструктури, розвиток креативних культурних індустрій", - перерахував президент, переплутавши наголос у слові "індустрій".

"Зворотним боком таких змін є потреба спеціалізації розвитку. Вибачаюсь, соціалізації", - продовжив Янукович.

"Соціалізація є неможливою без орієнтації економіки на детінізацію та створення нових продуктивних робочих місць. Це основа для зміцнення добробуту громадян - стійкого зростання заробітної плати та відрахувань на пенсійне страхування", - сказав він.

За його словами, сформувати позитивні соціальні наслідки відновлення зростання спроможна реформа системи соціального забезпечення, яка забезпечить цільове використання жорстко обмежених фінансових ресурсів на цілі соціальної політики.

"Завдяки державним програмам та системним крокам Україні вдалося за неповні чотири роки знизити малюкову смертність на 23% та вийти на показники, які кращі за очікуваний індикатор, закладений у Цілях Розвитку Тисячоліття на 2015 рік. Материнську смертність знижено на 44%", - додав Янукович.

У свою чергу заступник глави Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі Павло Шеремета у своєму Твітері написав, що не завжди встигав за глибиною виступу Януковича.

Янукович заплутався у спеціалізації і соціалізації
Янукович заплутався у спеціалізації і соціалізації

"Оптимальний вибір національної модернізації, соціалізація розвитку, синергетичний ефект. Не знаю як президент, я не завжди встигав за глибиною тексту", - написав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування