Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет рекомендував Раді прийняти законопроект ПР про вибори депутатів

Середа, 6 листопада 2013, 18:52

Профільний комітет Ради порекомендував парламенту прийняти в першому читанні за основу доопрацьований законопроект про вдосконалення законодавства з питань проведення виборів народних депутатів.

Як повідомляє прес-служба голови комітету Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давида Жванії, рішення було підтримано більшістю голосів.

Документ подано депутатами Партії регіонів Олександром Єфремовим, Володимиром Олійником і Дмитром Шпеновим.

"Також комітет рекомендував у першому читанні прийняти законопроект Князевича № 2908. При цьому законопроект 3396-1 (автор - Ковальчук) комітет відхилив як альтернативний №​​3396", - йдеться в повідомленні.

Жванія висловив сподівання, що до другого читання представниками всіх депутатських фракцій парламенту будуть внесені зауваження та пропозиції, і комітет їх професійно допрацює.

"В результаті, сподіваюся, ми зможемо вийти на узгоджені усіма політичними силами зміни до закону про вибори народних депутатів", - зазначив голова комітету.

"До саміту у Вільнюсі ми повинні почати процес вдосконалення виборчого законодавства. Нам треба показати Європі, що ми почали працювати в цьому напрямку, і дати чіткий сигнал, що ми цей процес завершимо", - підкреслив Жванія.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування