Партія регіонів торгується з опозицією

Четвер, 7 листопада 2013, 11:46

Фракція ПР погоджується голосувати за два з трьох законопроектів, запропонованих у пакеті опозицією.

Про це заявив на брифінгу в четвер лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Наша фракція готова сьогодні голосувати за законопроект по прокуратурі, за зміни у виборче законодавство і наша фракція пропонує створити робочу групу з напрацювання законопроектів щодо лікування ув'язнених за кордоном, оскільки ті законопроекти, які є на сьогоднішній день, не відповідають елементарним юридичним вимогам, що і було вчора підтверджено профільним комітетом", - сказав Єфремов.

На запитання про термін роботи робочої групи регіонал сказав: "Якщо треба працювати дві-три доби, ми на це погодимося, якщо довше - то довше. Все залежатиме від бажання рухатися уперед".

Він також додав, що ПР готова попрацювати в пленарному режимі наступний четвер, якщо буде необхідно ухвалити законопроекти, на які вони згодні.

"Ми готові працювати сьогодні, завтра, у суботу, у неділю, але ж ми маємо працювати, а не людей смішити", - заявив Єфремов.

Водночас в опозиції в черговий раз звинуватили владу в зриві підписання асоціації з ЄС.

За словами члена фракції Батьківщина Миколи Томенка, опозиція "лише теоретично" сподівається на те, що провладні фракції проголосують за їхній пакет у четвер.

"Ми лише теоретично сподіваємося, що, може, президент Віктор Янукович передасть вітання своїй фракції

і це вплине на їхнє голосування. Але якщо сьогодні о 16-ій годині ми не голосуємо, то абсолютно очевидно, що влада на чолі з Януковичем зірвала підписання угоди у Вільнюсі", сказав опозиціонер.

За словами Томенка, в разі неухвалення цього пакету у найближчий термін, питання Тимошенко не зможе бути вирішене до саміту за браком часу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування