Голосувати "за пакет" зараз неможливо - Олійник

Четвер, 7 листопада 2013, 20:55

Депутат від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що голосувати "пакетом" за законопроект Анжеліки Лабунської щодо лікування ув'язнених неможливо.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

Як відомо, опозиція вимагає проголосувати за пакет євроінтеграційних законів, в який входять законопроект про прокуратуру, зміни до виборчого законодавства та щодо лікування ув’язнених за кордоном Анжеліки Лабунської (за основу).

"Пакетом (голосувати) неможливо. Тому, що щось в пакеті приховане таке, що суперечить Конституції. Зокрема, це ті пропозиції щодо лікування за кордоном", - заявив Олійник.

"Що значить по-вашому пакет? Ми пропонуємо доопрацювати, взяти за основу. Якщо зараз будемо брати за основу Лабунської законопроект, то його доопрацювати неможливо. Ми порушимо 116 статтю регламенту. Бо не можна буде внести зміни до інших статей, яких у неї немає. А це треба КПК змінити декілька статей, Кримінально-виконавче законодавство…", - додав він.

"Вихід із ситуації – прислухатися до порад Кокса-Квасьнєвського, які сказали взяти за основу Лабунської законопроект, але його доопрацювати. Тому ми запропонували направити на доопрацювання", - заявив Олійник.

"Для того, щоб доопрацювати законопроект Лабунської, треба півгодини – годину…", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News