Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко-боксер хоче битися безкоштовно, щоб не заважати Кличку-політику

П'ятниця, 8 листопада 2013, 12:53

Віталій Кличко має намір відстоювати свій титул чемпіону світу у важкій вазі за версією WBC без отримання гонорару за бій

Про це Кличко заявив в інтерв’ю, повідомляє "5 канал".

Як відомо, отримання фінансового прибутку за проведені поєдинки може позбавити політика, нардепа та лідера парламентської фракції "УДАР" депутатського мандата.

"У мене титул чемпіона, і якщо буде потрібно - я буду його захищати", - заявив Кличко.

"На сьогоднішній день у мене є важливий бій - у Верховній Раді, де ми боремося за майбутнє нашої країни. Чи буде наступний бій? Відповім, коли прийде час. Якщо я не буду отримувати винагороду, тоді не буде ніяких підстав для позбавлення депутатства", - додав Кличко, коментуючи питання про можливість позбавлення його депутатського мандату.

"Можна гроші перевести в дитячій будинок або на благодійність, все, що я можу заробити. Варіантів дуже багато, і якщо я буду боксувати , то бій буде не за гроші", - додав нардеп.

Як відомо, раніше Всесвітня боксерська рада зобов'язала Кличка визначитися до 30 листопада 2013 року, чи буде він захищати свій титул. Кличко оголосив про повернення на ринг у 2014 році. 

Наприкінці жовтня Кличко заявив, що буде балотуватися в президенти. Разом з тим Верховна Рада прийняла поправку до податкового кодексу, яка, за побоюваннями "ударівців", може перешкодити Кличку балотуватися в президенти у 2015 році. 

Як заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера, дана "поправка Кличка" може бути використана для недопущення деяких кандидатів до виборів президента в 2015 році через суди.

Відео "5 канал" 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування