Янукович: українцям потрібно пояснити, що відбувається в країні

П'ятниця, 8 листопада 2013, 13:52

Президент Віктор Янукович переконаний, що проведення реформ в нашій країні повинно супроводжуватися величезною роз'яснювальною роботою.

Про це він заявив у ході зустрічі з діячами культури і мистецтв у п'ятницю в Києві, передають Ukranews.

"Безумовно, нам потрібно проводити величезну роз'яснювальну роботу. Це потрібно робити з прикладами: як це робиться у нас, як це робиться в інших країнах, до чого призводять реформи, і що після реформи буде", - сказав президент.

"Питання євроінтеграції - це наше домашнє завдання. Ми повинні перебудувати нашу країну таким чином, щоб вона відповідала кращим критеріям якості життя, які сьогодні є у світі. Ми повинні їх визначити і до них прагнути", - підкреслив Янукович.

За його словами, у просуванні в цьому напрямку необхідно закласти демократичні принципи, що стосуються прав людини, а також розвивати економіку.

Глава держави відзначив, що з 2010-го року в Україні здійснюються глибокі економічні та соціальні реформи.

Зокрема, серед позитивних прикладів проведення реформ він назвав реформу охорони здоров'я, зокрема, будівництво перинатальних центрів у регіонах, реформування "швидкої допомоги", будівництво доріг, реформування судової системи.

28-29 листопада на вільнюському саміті може бути підписана угода про асоціацію України і Євросоюзу. Дана угода зробить Україну кандидатом на вступ до ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування