ПР скликає своїх нардепів із "закордонних округів" для роботи над "питанням Тимошенко" - ЗМІ

П'ятниця, 8 листопада 2013, 14:20

Партії регіонів надійшла вказівка, щоб народні депутати від даної фракції наступного тижня перебували в Україні.

Про це повідомляють "Коментарі"  з посиланням на джерела у  Партії регіонів.

За словами одного зі співрозмовників, 11 листопада стане остаточно ясною позиція президента Віктора Януковича щодо ситуації із звільненням Юлії Тимошенко.

"Поки жодних вказівок не надходило. Швидше за все, у понеділок пройде засідання новоствореної робочої групи з підготовки консолідованого документа і саме на цьому засіданні стане зрозуміло, чи є рішення", - зазначило джерело.

Разом з тим ще одне джерело в Партії регіонів зазначило, що багато депутатів ще вчора поїхали "на закордонні округи", про що свідчить низька явка "регіоналів" на сьогоднішньому голосуванні. Однак, за словами джерела, усі вони повернуться в Україну до вівторка, 12 листопада.

Як відомо, 8 листопада Верховна Рада створила робоча групу, яка вироблятиме проект щодо лікування ув’язнених за кодоном за схемою Партії регіонів. Більшість у групі представлятимуть провладні депутати.

Також опозиція передала Партії регіонів новий законопроект щодо лікування засуджених закордоном.

"Ударівець" Віталій Ковальчук заявив, що спікер Володимир Рибак має оголосити про проведення позачергового засідання у вівторок, 12 листопада. Однак жодного оголошення Рибак не зробив.  Закриваючи засідання, перший віце-спікер Ігор Калетник заявив, що наступне засідання ВР відбудеться 19 листопада.

Пізніше Рибак заявив, що готовий призначити позачергову сесію на 13 листопада.  Він закликав депутатів надати йому список голосів, зібраних за проведення сесії, для того щоб він міг підписати відповідне розпорядження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News