Колесніков: в опозиції працюють "конюхи", а Кокс і Квасьнєвський - "кульгаві качки"

Субота, 9 листопада 2013, 17:19

Для повноцінної євроінтеграції необхідні "європейський суд, європейська прокуратура і європейська поліція".

Про це в ході ХХV конференції Донецької облорганізації Партії регіонів заявив екс - голова ДОО ПР, "регіонал" Борис Колесніков, повідомляють "Новости Донбасса".

За його словами, якщо органи місцевого самоврядування, більшість у яких має Партія регіонів, не стануть "на захист підприємництва", то "країна цього не винесе".

"Президент чітко сказав – ви хочете європейську асоціацію? Тоді забезпечте європейські суди насамперед, європейську прокуратуру і європейську поліцію. Тоді Україна буде не безграмотною жебрачкою.... Сьогодні Україну повчають, по українському парламенту ходять… навіть не прийнятий на Заході вислів "кульгаві качки", а вже по-суті справи "качки в яблуках" (Кокс і Квасьнєвський). Розумієте? І вони продовжують вчити. Ми не повинні бути такими.  Ми повинні показати, що ми країна промислова, країна аграрна", - заявив Колесніков.

У свою чергу присутній на конференції Микола Азаров заявив: "З приводу "качки з яблуками"... Добре сказано, звичайно, але я хотів би сказати, що ми з великою повагою ставимося до всіх тих іноземних політиків, дипломатів, які працюють з нами в пошуках необхідних компромісів, необхідних рішень".

"І ми великою мірою вдячні цим політикам, які доводять нашу точку зору до Європейського союзу, до світової громадськості. Ось ... якщо тут доведеться сказати про місію Кокса та Квасьнєвського .... Спочатку вони приїхали в країну з чорно-білим сприйняттям - влада - погана, вона ізолює свого політичного противника, а політичний супротивник - білий і пухнастий. Однак протягом тривалого часу вони ознайомилися з реальними матеріалами і їм самим стало ясно, що ситуація далеко не чорно-біла", - зазначив Азаров.

"І вони цю позицію довели до європейської дипломатії, до європейського парламенту" , - додав Азаров.

Окрім того Колесніков заявив, що Віктор Янукович виграє наступні вибори і пояснив, чому.

"У приймальні Ерхарда висів плакат "Грошей - нема, але обов'язково будуть". Він вселяв упевненість у кожного німця, а у Віктора Пинзеника (міністра фінансів в уряді Тимошенко, тепер - "головний економіст" в "УДАРі")  у приймальні висів плакат "Грошей – нема, і ніколи не буде". Така опозиція для нас небезпеки не являє. Я не сумніваюся, що наша обласна організація, в цілому партія і наш кандидат виграють наступні вибори", - заявив Колесніков.

На це нардеп Юхим Звгільскій заявив, що Пинзеник - "порядна людина", тому що він пішов з уряду Тимошенко, коли перестав погоджуватися з її рішеннями.

На це Колесніков нагадав Звягільському, що у того є конеферма і заявив: "Якщо ви візьмете свого конюха і поставите міністром фінансів від цього краще не буде ні стайні, ні фінансам".

Раніше в ході конференції Колесніков заявив, що влада в Донецькій області поділена між "прокурорськими, суддівськими та міліціонерами".

"Це трикутник смерті", - сказав нардеп і закликав "покінчити з цим".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...