У метро Києва обіцяють збільшити кількість потягів після 16.00

Неділя, 1 грудня 2013, 13:01

У столичному метро збільшать кількість поїздів з 16.00 до 22.00 години у зв'язку з очікуваним збільшенням пасажиропотоку.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес -службі КП "Київський метрополітен".

Зазвичай у вихідні дні в київському метро зменшують кількість поїздів через зменшення пасажирів.

Однак, в нинішню неділю кількість пасажирів різко збільшилася у зв'язку з масовими акціями, які проводяться в центральній частині міста. Це призвело до того, що на двох станціях з метою безпеки на деякий час були закриті на вхід дві станції.

"З 11.53 до 12.20 була закрита станція "Площа Льва Толстого" ​​і з 12.04 до 12.30 - станція "Університет".

Станції закривалися на вхід для пасажирів, щоб у зв'язку із збільшенням потоку пасажирів на вихід задіяти три ескалатори на підйом і вивести всіх пасажирів, що прибувають на платформу. Тобто, це звичайна міра, - пояснюють у прес-службі метро.

"Коли накопичується велика кількість людей на платформі, а прибувають ще поїзди і висаджуються додатково люди, то, природно, для нас є пріоритетом вивести наверх тих пасажирів, які знаходяться внизу, на станції. Тому пасажири, які знаходяться вгорі, не можуть спуститися вниз, так як ескалатори працюють тільки на підйом", - пояснили в прес-службі столичної підземки.

При цьому не виключено, що після завершення акцій аналогічні заходи будуть застосовані знову.

Разом з тим, щоб уникнути таких ситуацій, з 16.00 до 22.00 годин будуть пущені додаткові потяги, оскільки люди після акцій протесту будуть їхати додому, кажуть у метрополітені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування