Суд не чіпатиме барикади і мітингувальників до кінця січня

Понеділок, 16 грудня 2013, 18:42

Печерський райсуд оголосив перерву в засіданні із розгляду позову КМДА про усунення перешкод у користуванні вулицями, тротуарами та пішохідними переходами низки вулиць у центрі столиці.

Про це сказала головуючий суддя Вікторія Гаркава.

Початок судового засідання призначено на 14:00 28 січня 2014 року.

Перерву в засіданні було оголошено у зв'язку із закінченням робочого дня.

Крім того, Гаркава відхилила клопотання відповідачів про самовідвід судді, мотивувавши це тим, що вони не надали суду достатніх підстав, що доводять можливу зацікавленість судді в зазначеній справі.

Як відомо, у понеділок захист київського представництва партії "Батьківщина" заявив клопотання про самовідвід головуючого судді Печерського райсуду Києва в цивільній справі про позову Київської міськадміністрації про усунення перешкод у користуванні вулицями в центрі столиці, зокрема Майданом Незалежності та вулицею Хрещатик.

"Батьківщина" мотивувала своє клопотання некоректно сформульованими позовними вимогами, внаслідок яких головуючий суддя також ставиться до кола осіб, зацікавлених у цій справі.

Зокрема адвокати партії вказують на те, що КМДА у позовній заяві визначила відповідачами не тільки їх, але і всіх громадян України.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування