Черкащани "здають" тих, хто скуповував їхні голоси

Вівторок, 17 грудня 2013, 19:42

Мешканці Черкас почали масово писати заяви про підкуп виборців на №194 окрузі.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив кандидат у депутати від "Батьківщини" на цьому окрузі Микола Булатецький.

 

"Як вже повідомляла наша команда, до дня виборів ми зібрали близько 15 тисяч гривень на ЄвроМайдан від людей, яких намагалися підкупити фальсифікатори Поплавського. Зараз свідомі черкащани почали приносити кошти, які їм пропонували в день голосування, бо вважають, що не можна ганьбитися брудними грошима Тулуба-Поплавського", - повідомив він.

"Використати їх пропонують кількома способами: відвезти кошти на майдан, в підтримку усунення режиму Януковича; віддати в дитячий будинок", - зазначив Булатецький.

"Черкащани одумуються! Починають писати заяви з іменами й прізвищами скупників та організаторів цієї піраміди. Дякую усім не байдужим до майбутнього нашої держави. Сподіваюся, європейської", - додав він.

За словами Булатецького, його команда збирає такі заяви, щоб потім звернутися з ними до правоохоронців.

Кандидат у депутати також повідомив, що в місцевому онкодиспансері хворим пропонували гроші за те, щоб вони віддали голоси за Михайла Поплавського.

"Але люди збунтувалися і написали відповідні заяви голові ОВК. Тепер міжнародні спостерігачі намагаються отримати ці заяви, але їх не дають. Кажуть, що їх немає", - розповів Булатецький "Українській правді".

Як відомо, за результатами довиборів у Раду, які відбулися 15 грудня, на окрузі №194 переміг співочий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування