Штаб опозиційного кандидата: ОВК №94 вчиняє посадовий злочин

Понеділок, 2 грудня 2013, 12:52

ОВК №94 вчиняє посадовий злочин та свідомо блокує формування та роботу дільничних виборчих комісій. 

Про це заявляє штаб єдиного кандидата від опозиції Віктора Романюка.

"2 грудня опівночі, згідно Закону України "Вибори народних депутатів України" спливає термін проведення першого засідання ДВК та складання присяги його членами. ОВК №94 не дає інформації керівному складу комісій та членам ДВК від опозиції про загальний склад ДВК та керівні органи ДВК", - наголосили в штабі.

"Таким чином, є загроза виключення опозиційних членів ДВК на найближчому засіданні окружної комісії через неможливість складання ними присяги", - зазначили у штабі.

"Штаб єдиного кандидата від опозиційних сил України Віктора Романюка вбачає в цьому умисні дії ОВК №94 на забезпечення безперешкодних умов для фальсифікації виборів на 94-му окрузі на користь влади", - сказано у заяві.

Раніше Київський окружний апеляційний суд ухвалив рішення про скасування реєстрації Віктора Романюка кандидатом у народні депутати у 94-му виборчому окрузі.ї

Суд ухвалив таке рішення за позовом громадянина В. Шпаковича (на виборах 2012 року висувався у 95-му окрузі від партії "Наша Україна"). Текст позову один в один копіює текст скарг на Центральну виборчу комісію, які подавав ще один кандидат у депутати по цьому округу Юрій Кармазін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування