Севастопольський депутат попросив Путіна ввести війська в Україну

Понеділок, 2 грудня 2013, 13:48

Депутат міської ради Севастополя Сергій Смольянінов попросив президента Російської Федерації Володимира Путіна ввести війська в Україну.

Звернення з таким закликом було розміщено на сайті соціальної мережі "Севастопольське віче" 1 грудня, але вже наступного ранку заблоковане, повідомляє "Севастопольська газета".

Мешканців міста закликали збирати підписи під посланням Смольянінова президенту Росії, у якому мовилося:

"...просимо надати військову й іншу допомогу братньому народу, Уряду й Президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму й інших регіонів України. Просимо узгодити з Урядом України введення на територію країни збройних сил Російської федерації, для захисту від армії США і їх НАТО-вських агресорів".

Текст заяви ініціатори розіслали уЗМІ, запросивши журналістів 2 грудня на прес-конференцію. Але до середини дня захід скасували, а звернення на сайті заблокували, щоб "не дестабілізувати ситуацію в Севастополі й не давати приводів для провокацій".

Водночас на сайті "Севастопольське віче" з'явилося звернення такого собі Артура Краснова до Володимира Яцуби, у якому він підтримав ініціативу Смольянінова.

"Багато городян із величезною тривогою спостерігають за тим, що відбувається в Києві й інших містах України, коли на наших очах західні спецслужби реалізують сценарій чергової революції за технологіями, обкатаними у Лівії, Єгипті, Тунісі, Сирії, Бахрейні, Ємені й інших країнах", - ідеться у зверненні.

"Звернення депутата Смольянінова до президента Путіна жодним чином не дестабілізує політичну ситуацію в нашому місті й країні, а лише демонструє віру нашого народу в допомогу й підтримку братнього російського народу в захисті нашої країни від підступів натовських окупантів і загарбників", - заявив Краснов.

На його думку, "міська рада, яка займає вичікувальну позицію і не має власної думки щодо ДЕРЖАВНОГО ПЕРЕВОРОТУ, що відбувається в країні, викликає сором у великої частини городян (Севастополя)", а позиція Смольянінова "дозволяє пишатися хоча б не великою частиною депутатського корпусу й сподіватися, що ці люди зможуть відстояти наше місто в боротьбі за свободу й незалежність".

У Севастополі підтримали прохання місцевого депутата до Путіна ввести війська в Україну
У Севастополі підтримали прохання місцевого депутата до Путіна ввести війська в Україну

Декілька коментаторів севастопольської соцмережі підтримали ініціативу депутата Смольянінова та звернення Краснова. 

У Севастополі деякі вважають: Натовці вже на підступах. Росія з вами!
У Севастополі деякі вважають: "Натовці вже на підступах. Росія з вами!"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування