Опозиція закликає Євромайдан нагадати про себе Януковичу

П'ятниця, 20 грудня 2013, 14:58

Лідери трьох опозиційних сил оголосили про проведення у неділю, 22 грудня, Народного Віча на Майдані Незалежності та закликають людей приєднатися.

Про це йдеться в спільній заяві трьох політичних сил, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Уся країна бачила цинічне інтерв'ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки", - зазначено в зверненні.

"І уся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками і арештами – це "незначне перевищення повноважень" і "нейтралізація купки провокаторів", - сказано в заяві.

За словами лідерів опозиції, "Януковичу варто знову нагадати, що ми - є! Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати".

"Ми всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони, і ігнорувати нас не варто!", - закликали Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок і Віталій Кличко.

Зі сцени на Майдані у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор’ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, Крамбамбуля (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування