Євромайдану на Новий рік пообіцяли Modern Talking та Pink Floyd

Понеділок, 23 грудня 2013, 14:43

У Новорічну ніч на сцені Євромайдану можуть виступити Modern Talking та Pink Floyd.

Про це заявили коменданти Штабу національного спротиву під час останнього брифінгу.

Як повідомляє Батьківщина, депутат Михайло Блавацький (фракція Свобода) заявив, що на Майдані в новорічну ніч планується великий святковий концерт. За його словами, ведуться переговори з всесвітньовідомими виконавцями Modern Тalking та Pink Floyd.

"Ми очікуємо мінімум  на мільйон українців на Майдані в новорічну ніч і це може стати світовим рекордом", - сказав він.

Усім протестувальникам і киянам, що будуть святкувати на Майдані, обіцяють безалкогольне шампанське та солодощі, а на Різдво приготують традиційні дванадцять страв, зокрема кутю та калачі. 

Також на Майдані готуються до великого феєрверку. "Буде великий  централізований феєрверк!",- повідомив Блавацький. При цьому коменданти попросили людей без дозволу не приносити та не запускати свої піротехнічні засоби.

Як повідомили в Штабі, на Євромайдані встановлено ялинку, люди власноруч виготовляють ялинкові прикраси та прикрашають її. За словам одного з комендантів Штабу національного спротиву Степана Кубіва зараз оголошено конкурс на найкращу ялинкову прикрасу.

Додамо, что під час брифінгу коменданти представили новорічний символ Майдану:

Фото з Twitter Лариси Лавренчук 

Як відомо, гурт Pink Floyd розпався у перший половині 90-х років через внутрішні протиріччя у колективі. Лише у 2005 році вони об'єдналися заради шоу Live 8, присвяченого боротьбі з бідністю. У 2008 році помер клавішник Річард Райт. Решта музикантів займаються власними проектами.

Гурт Modern Talking розпався в 2003 році.

Українська правда 

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...