У Раді достатньо голосів за відставку Кабміну – Кошулинський

Вівторок, 3 грудня 2013, 02:51

У парламенті достатньо голосів для того, щоб проголосувати за відставку уряду Миколи Азарова у вівторок.

Про це заявив віце-спікер Верховної Ради, заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський в ефірі "5 каналу".

"Ми говоримо сьогодні про відставку Кабінету міністрів, як про основоположне завдання, яке поставила опозиція в парламенті. Необхідна кількість депутатів для того, щоб відправити уряд у відставку, є", - заявив народний депутат.

Водночас депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко висловив надію, що пленарне засідання парламенту у вівторок буде спокійним і депутати "в нормальній обстановці" працюватимуть.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, як він буде голосувати щодо відставки Кабміну, Мірошниченко сказав: "Я буду голосувати так само, як і партія", додавши, що члени фракції Партії регіонів будуть слухати аргументи, і не хочуть покривати злочини.

Водночас, представник президента висловив переконання, що під час вирішення цього питання необхідно керуватися не емоціями, а здоровим глуздом.

Як відомо, опозиція пропонує Верховній Раді ухвалити резолюцію про недовіру Кабінету міністрів за зрив підписання угоди про асоціацію з ЄС і зраду українського народу.

Відповідний проект постанови зареєстрували у Верховній Раді лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок.

2 грудня комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу і в цілому проект постанови про недовіру Кабінету міністрів України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування