Єфремов: не знаю "тітушок", звозимо людей для порядку та охорони

Вівторок, 3 грудня 2013, 13:46

Партія регіонів не причетна до допуску молодих людей спортивної зовнішності на територію Верховної Ради.

Про це повідомив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в парламенті.

"Ми тільки сьогодні вранці прийняли рішення, що ми будемо проводити мітинги тут, щоб нашу точку зору в Києві було чути", - сказав він.

"Ще наші прихильники, люди під'їжджають тільки на цей мітинг. Але є люди, які забезпечують порядок, забезпечують охорону. Ми спеціально їх привезли, для того, щоб не було ніяких провокацій. Тому, що завжди виникають ті, у кого є бажання розпалити багаття, зробити якусь провокацію", - додав депутат.

При цьому Єфремов заявив, що йому невідомо хто такі "тітушки", відповідаючи на питання, хто завів молодих людей спортивної зовнішності на територію Верховної Ради.

"Ви знаєте, я не знаю, хто такі "тітушки"... Я, коли виник відповідний рух в сесійній залі, думав, що готується чергова провокація. Ми ніяких дій не припускали робити в цій ситуації. По Києву сьогодні ходять тисячі спортивних людей, самих різноманітних, по вулицях міста Києва. Хто, кого, куди приводить, я не знаю", - зазначив він.

На уточнююче запитання, як вони потрапили на режимну територію, регіонал сказав: "Значить потрібно поставити запитання охороні: Що це за люди? І які функції вони тут виконували? Може це працівники правоохоронних органів, які переодягнені в цивільний одяг. Я не знаю, хто це, але те, що наша фракція і партія не має ніякого відношення до цього, це факт".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування