Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкову охороняють три ряди "Беркуту"

Середа, 4 грудня 2013, 08:50

Підходи до будівлі українського парламенту в середу перекрили співробітники "Беркут", а вулицю Грушевського перекрито впоперек міліцейськими автобусами.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Кордон пікетують прибічники опозиції.

Кріпосний провулок біля перехрестя з вул. Грушевського перекрили співробітники Державтоінспекції - вони пропускають не всі автомобілі.

На площі Конституції перед Верховною Радою триває акція на підтримку чинної влади і глави держави, обгороджена за периметром правоохоронцями.

На сцені, встановленій на площі Конституції, грає музика у записі, що час від часу переривають для виступу народних депутатів.

Внутрішні війська і спецпідрозділ "Беркут" МВС посилено охороняють будівлю адміністрації президента України на вулиці Банковій.

Співробітники спецпідрозділу "Беркут" стоять у три ряди зі щитами і в касках.

Перед самою адміністрацією президента дуже щільно один до одного стоять автобуси МВС.

У дворах прилеглих житлових будинків також перебувають бійці "Беркута". Підворіття заблоковані міліцейськими автобусами.

Представники правоохоронних органів ходять Лютеранською і просять автовласників прибрати з проїжджої частини вулиці машини.

Тут також перебуває нечисленний блокпост учасників Євромайдану - мікроавтобус із написом "Батьківщина" з акустичними системами, біля якого стоять близько 30 осіб з різною символікою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування