Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Травмованих мітингувальників поклали у відділення, де лікують отруєння?

Четвер, 5 грудня 2013, 03:42

Одне з відділень лікарні, де за даними депутатів від опозиції, можуть знаходитися більше 20 поранених під час розгону мітингу на Майдані Незалежності, перебуває під посиленою охороною міліції.

Про це в ефірі Громадського телебачення повідомила співачка Руслана, яка разом з депутатами Миколою Катеринчуком та Лесею Оробець побували в лікарні швидкої допомоги на Братиславській, 3, в Києві.

Під наглядом міліції перебуває саме відділення гострих отруєнь. Відвідувачів до хворих мітингувальників не пустили.

Депутати не виключають, що у вказаній лікарні можуть перебувати й ті студенти, які вважаються зниклими після розгону мітингу 30 листопада.

Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, "Беркут" силою розігнав Майдан Незалежності від мітингувальників, що виступали проти непідписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. За медичною допомогою звернулися 35 осіб. 7 з них госпіталізували.

Вдень 30 листопада тисячі українців самоорганізувалися та вийшли на Михайлівську площу, щоб висловити свій протест проти силового розгону мирного мітингу.

1 грудня у Києві відбулося Віче, організоване опозицією, на яке вийшло кількасот тисяч людей.

Пізніше учасники протесту зайняли частину будівлі Київської міськадміністрації, Будинок профспілок та колишній Жовтневий палац.

У той самий день на вулиці Банковій біля адміністрації президента відбулася сутичка між силовиками та мітингувальниками.

З моменту силового розгону євромістечка на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада по медичну допомогу звернулися 305 потерпілих, із яких 120 отримали допомогу в стаціонарних умовах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...