Єфремов обіцяє, що силу до Євромайдану не застосують

П'ятниця, 6 грудня 2013, 10:25

Силовий розгін Євромайдану на Майдані незалежності у Києві не планується.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в парламенті.

"Ні, на сьогоднішній день позиція влади однозначна, що ніяких силових дій, ніякого застосування сили не повинно бути", - сказав депутат.

"Що стосується прибування або зміни силових підрозділів, то будь-які силові підрозділи діють адекватно ситуації, яка складається в Києві", - додав він.

Єфремов уточнив, що "єдину небезпеку становлять екстремістські сили, які у цій ситуації можуть вкидати різні провокаційні дії, в тому числі провокувати ситуацію".

"Як мені бачиться, завдання силових структур захистити мирних людей від участі цих екстремістських сил в мирних маніфестаціях", - уточнив регіонал.

На репліку про те, що поки його фракція бездіє, родичі марно розшукують зниклих безвісти, а потерпілі від дій "Беркуту" сидять у міліції і їм не надається медична допомога, Єфремов дістав папірця і почав зачитувати перелік травм, які нібито отримали "беркутівці", не називаючи жодних прізвищ.

Згідно із тим, що читав Єфремов серед травм були "поламана щелепа і розбита п'ятка, переломи зі зміщенням, забої чогось іще, тут нерозбірливо".

Він не відреагував на прохання журналістів озвучити хоча б номер полку, або загону, для того щоб ЗМІ могли перевірити інформацію про травми.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування