Львівський Євромайдан змінює формат

П'ятниця, 6 грудня 2013, 15:02

Формат стояння на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові і слухання концертів для львівського Євромайдану себе вичерпав і потребує змін.

Про це заявив 6 грудня під час прес-конференції один із координаторів львівської акції протесту Роман Брезіцький, повідомляє Захід.нет.

 Фото - Захід.нет

Брезіцький сказав про те, що формат протестів, який існував у Львові досі, на сьогодні не забезпечує потрібного результату, а відтак потрібні певні зміни.

Загалом, за його словами, планується, що частина штабу львівського Євромайдану переїде до Києва, аби допомагати з організаційною роботою там, а у Львові залишать сцену на площі, звідки виступатимуть різні спікери, і де й далі буде працювати великий екран.

На даний момент координаційна рада і штаб розробляють план дій для львівського Євромайдану, додав Брезіцький.

При цьому він наголосив, що не йдеться про те, аби львівський Євромайдан розпустити.

Окрім того, Брезіцький повідомив про те, що на львівському Євромайдані є достатній потік харчів і медикаментів.

Надлишок харчів навіть передають до Києва автобусом, додав він. Кількість виїздів до Києва, за його словами, тим часом коливається – передвчора вона пішла на спад, вчора знову спостерігався підйом.

Щодо надходження коштів Роман Брезіцький зазначив, що загальної суми надходжень координатори наразі не підбивали, однак надходження зі скриньок на день коливаються від 11 тисяч гривень до 35 тисяч. Також мали місце окремі пожертви, які сягали навіть 52 тис. грн.

Крім того, 6 грудня зі сцени львівського Євромайдану зачитали звернення до представників і членів Партії регіонів у Львівській області, суть якого полягає у заклику до виходу з цієї партії.

Якщо протягом двох діб львівські "регіонали" не вийдуть з партії, активісти мають намір почати бойкот підприємств, що належать членам ПР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування