В ПР заявляють про погрози і шантаж з боку "екстремістів з Майдану"

Субота, 7 грудня 2013, 19:51

Депутатів Партії регіонів намагаються залякувати і шантажувати: невідомі телефонують і надсилають загрозливі SMS.

Про це йдеться в заяві ПР, розміщеній прес -службою партії.

"Ми запропонували політичним опонентам повернутися в конституційне поле і готові створити переговорну групу для нормалізації ситуації в столиці. Ми простягнули руку опозиції. Однак що ми отримали натомість? Продовжується блокування адмінбудівель, що ускладнює роботу уряду, Нацбанку, адміністрації президента та інших держустанов", - наголошується в заяві ПР.

Згідно з текстом документа, представники ПР "відвідали лікарні, розмовляли з усіма, хто постраждав під час вуличних акцій".

"Поранені співробітники органів МВС в один голос заявляють, що особисто вони та їхні сім'ї стали об'єктами погроз з боку невідомих. Залякувати і шантажувати намагаються і депутатів Партії регіонів: їм телефонують і надсилають загрозливі SMS", - підкреслюється в заяві.

Крім того "замість пропозицій примирення, з майдану звучать вимоги створити "Чорну книгу зрадників - порушників прав людини в Україні".

"Екстремісти перейшли межі людяності і моралі, коли стали погрожувати фізичною розправою членам сімей правоохоронців і політиків, суддям, працівникам міліції, які брали участь у розслідуванні всіх протиправних дій під час вуличних акцій" , - наголошується у заяві ПР.

Як зазначають у Партії регіонів, "екстремістське крило майдану діє тими ж методами, що і їх політичні попередники в XX столітті, які організували кривавий терор на заході України проти представників влади , правоохоронців , політичних  опонентів та членів їх сімей".

Разом з тим в ПР висловили припущення, що "спроба залякати правоохоронців націлена на те, щоб зірвати процес пошуку та покарання винних".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування