"Регіонали" масово відкривають штаби для "просвітницької роботи" з бюджетниками

Субота, 7 грудня 2013, 21:20

У всіх районах Києва та у ряді регіонів України почали свою діяльність штаби Партії регіонів щодо стабілізації політичної ситуації

Про це 7 грудня повідомили у прес -службі ПР.

"Поруч з активістами Партії регіонів просвітницьку роботу проводять громадські діячі, представники молоді та профспілкових комітетів, ветеранських організацій, промислового сектора, освіти та культури", - наголошується у повідомленні.

Як заявив глава штабу в Печерському районі Києва Юрій Воробйов, "штаби об'єднали всіх, хто зацікавлений стабілізувати політичну ситуацію в Україні і готовий проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед молоді у вузах і студентських гуртожитках, трудових колективів організацій та підприємств".

"Вже є графіки зустрічей. Наші однопартійці і прихильники активно беруть участь у мітингах на підтримку курсу, взятого президентом і висувають вимоги негайно розблокувати будівлі держустанов, сісти за круглий стіл переговорів і знайти рішення", - наголошується в повідомленні.

Раніше протягом дня стало відомо про створення аналогічних штабів у Вінницькій, Запорізькій, Сумській, Херсонській та Донецькій областях.

Напередодні Харківська облорганізація Партії регіонів створила штаб щодо стабілізації політичної ситуації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування