Головний міліціонер Києва: діятимемо згідно чинного законодавства

Неділя, 8 грудня 2013, 10:21

Міліція буде негайно реагувати на погрози працівникам правоохоронних органів та членам їх сімей.

Про це йдеться у заяві в.о. начальника Головного управління МВС у місті Києві, генерал-майор міліції Валерія Мазана, яку розповсюдила прес-служба відомства.

"У працівників органів внутрішніх справ є оперативна інформація стосовно провокацій, що плануються з метою дестабілізації обстановки під час проведення мирних акцій в столиці", - зазначає він.

"В першу чергу хотілося б застерегти вас - будьте пильними, не піддавайтесь на провокації, не дозволяйте втягувати себе в ситуації, пов’язані з порушенням громадського порядку, поважайте одне одного та дійте згідно чинного законодавства", - додав Мазан.

"Сподіваюся, що ваша свідомість допоможе попередити можливі провокації. Закликаю людей надавати до органів внутрішніх справ інформацію стосовно осіб, які під час масових громадських акцій мають при собі предмети для нанесення тілесних ушкоджень (палиці, ланцюги, металеві прути тощо)", - уточнює міліціонер.

Він обіцяє, що "міліція готова і буде реагувати на всі звернення".

"Наша співпраця допоможе попередити будь-які намагання ускладнити ситуацію та нейтралізувати правопорушників. Я наголошую, що у разі порушень правопорядку, міліція буде діяти згідно з чинним законодавством", - уточнив Мазан.

"Також ми будемо негайно реагувати, в рамках закону, на погрози працівникам правоохоронних органів та членам їх сімей. Підкреслюю – подібні погрози тягнуть за собою кримінальну відповідальність", - цитує керівника прес-служба міліції.

"Водночас я вимагаю від своїх колег суворо дотримуватися вимог присяги, не порушувати дисципліну та закон", - підсумував він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News