У "Регіонах" заявили, що це опозиція привезла бойовиків

Неділя, 8 грудня 2013, 13:25

У неділю в Київ опозиційними силами введено більше 3 тисяч бойовиків для дестабілізації ситуації і вчинення провокацій.

Про це заявив член Партії регіонів, народний депутат 5 скликання, лідер "Загальновійськового союзу" Олег Калашников у коментарі журналістам на мітингу Партії регіонів на площі Конституції біля Верховної Раді, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на питання про те, чи створює нинішня ситуація на Майдані Незалежності революційну обстановку, Калашников сказав: "Я б навіть сказав жорсткіше. Більше 3 тисяч бойовиків, за нашою інформацією, сьогодні введені в Київ з метою дестабілізації ситуації, вчинення провокацій, які повинні привести до державного перевороту".

Він висловив переконання, що здійснювали захоплення державних будівель у центрі Києва не студенти і не звичайні мешканці столиці.

"Це робили бойовики, підготовлені, навчені, діючі", - підкреслив Калашніков.

Він назвав "інструментом для таких дій" людей, які вийшли на Майдан Незалежності в неділю.

"Це такі ж, як ми, жителі Києва. Вони введені в оману... а державний переворот здійснюють бойовики і екстремісти... Це загроза українській державності", - сказав Калашников.

Учасників проурядової акції стало більше - зараз їх на пл.Конституції до 2 тисяч.

Відкрита частина площі з боку Маріїнського парку обгороджена щитами. Учасників акції впускають через один прохід. Багато хто з присутніх сидять на лавочках по периметру території, де проходить мітинг, і обідають. Біля кількох польових кухонь вишикувалися великі черги.

Калашников постійний організатор акцій на підтримку влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування