Регіональні "тітушкі" завершили мітинг. На Євромайдані акції у розпалі

Неділя, 8 грудня 2013, 21:49

На нічне "чергування" після Народного Віче на Майдані Незалежності залишилося кілька тисяч демонстрантів.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", невелика частина мітингувальників розосередилася по урядового кварталу. На сцені, встановленій на головній площі столиці, виступають українські співаки.

Перед присутніми в неділю ввечері пісню " Червона Рута" співала дочка глави фракції " Батьківщина" Арсенія Яценюка , який підтримував свою дочку танцями на сцені.

Уздовж вулиці Інститутській прогулюються протестувальники. На вулиці Банковій кілька десятків протестувальників гріються біля бочки з багаттям . Вулиці , що перетинають Інститутську (Садова , Шовковична , Липська ) , заблоковані міліцейськими автобусами.

Люди фотографуються поруч з автобусами , які обклеєні плакатами і стікерами з гаслами Евромайдана і на тлі вишикувалися правоохоронців.

На перетині Кріпосного провулка і вулиць Інститутська та Грушевського розміщено військові намети.

Біля Маріїнського парку стоїть мікроавтобус з технікою, з динаміків лунають українські пісні. Біля нього зосередилося близько 100 учасників акції проти дій влади.

Вулиця Грушевського у бік Верховної Ради перекрита кордоном правоохоронців. Вони також вишикувалися вздовж Маріїнського парку.

Скрін-шот Hromadske.TV
Скрін-шот Hromadske.TV

Раніше стало відомо, що мітинг у  Маріїнському парку біля Верховної Ради "на підтримку курсу президента Януковича " і влади, організований Партією регіонів,  завершився. Практично всі мітингувальники - прихильники Партії регіонів - залишили площу Конституції

У парку залишилися кілька десятків активістів, які розмістилися в наметовому містечку. Підходи до наметового містечка і до місця проведення мітингу перекриті кордонами міліції.

Прихильники влади знаходяться на території, огородженій металевими щитами. Зі сцени цього мітингу звучить музика. Обстановка в Маріїнському парку спокійна.

Як повідомляє "ЛігаБізнесІнформ", активісти Євромайдана зводять нову барикаду на вулиці Хрещатик. На розі з вулицею Богдана Хмельницького, біля будівлі ЦУМу, з'явилося нагромадження з лавок та частин металевого паркану.

За словами активістів, зведення барикади пов'язано з побоюваннями силових дій міліції у зв'язку зі знесенням пам'ятника Леніну на Бессарабці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування