МВС хвалиться, що знайшла трьох зниклих, яких "задіяли" на Майдані

Понеділок, 9 грудня 2013, 08:47

Всі неповнолітні, батьки яких зверталися до міліції із заявою про їхнє зникнення під час євромайдана, знайдені і повернулися додому.

Про це повідомила начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Головуправління МВС у Києві Лариса Зуб.

Зокрема, 17-річний Денис Гуменюк, який пішов з дому 28 листопада і його розшукував батько, знайдений у неділю, 7 грудня. Зараз він знаходиться з дідусем у Києво-Святошинському районі Київської області.

"У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що Денис Гуменюк їздив разом з представниками однієї з партій по містах України і агітував людей за те, щоби вони прибули до Києва та прийняли участь у акціях Євромайдана", - розповідають у МВС.

Окрім того, було знайдено ще дві дівчинки – Лілія Хачатурова (18 років) та неповнолітня Марина Цебоєва (16 років). Їх також батьки розшукували кілька днів. Дівчата повернулися додому 7 грудня.

"Працівники столичної міліції з’ясували, що, зокрема, неповнолітню Марину Цебоєву організатори мітингувальників весь час, поки дівчина була відсутня дома, задіювали у якості агітатора для роздачі листівок на Майдані Незалежності", - зазначили в МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News