Міліція: за блокування вулиць передбачена відповідальність

Понеділок, 9 грудня 2013, 12:05

Міліція нагадує, що блокування руху в центральній частині Києва можуть обернутися  для учасників акцій протесту кримінальною відповідальністю.

Про це йдеться у повідомленні столичної міліції.

"Активісти Євромайдану, блокуючи вулиці міста і встановлюючи там намети, значно перешкоджають руху автотранспорту та пішоходам. Внаслідок цього на проїжджій частині столиці створюються великі затори", - зазначається у повідомленні.

Київські міліціонери ще раз звертають увагу на те, що "дії учасників мирних зібрань не повинні порушувати права інших громадян".

"За блокування можливого руху автомобілів передбачена відповідальність згідно чинного законодавства", - наголошують у міліції.

Окрім цього, до столичної міліції останнім часом постійно надходять звернення від мешканців центральних районів Києва з приводу шуму в нічний час, неможливості проїхати до власних будинків, а то і взагалі потрапити до свого парадного.

"Також своїми діями учасники мирних зібрань заважають повноцінній роботі комунальних служб столиці, які наводять лад на дорогах під час негоди", - додає ВЗГ ГУМВС у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування