Мінздоров’я підключили до вмовляння мітингувальників

Понеділок, 9 грудня 2013, 13:41

Міністерство охорони здоров’я просить організаторів та учасників масових заходів не перекривати дороги, щоб бригади швидкої медичної допомоги могли вільно пересуватися.

"У зв’язку з проведенням масових заходів у центрі столиці значна частина Печерського району Києва виявилася заблокованою для автомобільного транспорту", - йдеться у повідомленні МОЗ.

"Це суттєво ускладнює, а іноді й унеможливлює, проїзд автомобілів екстреної медичної допомоги, які направляються на виклики жителів Києва з гострими станами - серцевими нападами, інсультами, невідкладними хірургічними патологіями", - заявляє відомство.

Міністерство охорони здоров’я просить організаторів та учасників масових заходів "не вдаватися до несанкціонованого перекриття проїзної частини вулиць та не чинити перешкод пересуванню містом бригад швидкої медичної допомоги, адже наслідком несвоєчасно наданої медичної допомоги може бути непоправна трагедія".

"Пам’ятайте: здоров’я та життя кожної людини залишаються безцінними за будь-яких суспільних заходів та політичних обставин", - закликає МОЗ.

Як відомо, мітингувальники проти влади у неділю заблокували низку вулиць у центрі Києва, що на підходах до будівель органів влади, зокрема: перехрестя Банкової з Лютеранською та Інститутською, перехрестя Шовковичної та Богомольця. Також залишаються перекритими для машин Майдан Незалежності, Хрещатик, вулиця Грушевського біля Кабміну.  

Водночас, снігопад ускладнює рух на вулицях. Крім того, через перекриття трьох станцій метро більше людей змушені користуватися наземним транспортом. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування