Під дім "свободівця" привезли чотири автобуси з "тітушками"

П'ятниця, 10 січня 2014, 16:45

Дім "свободівця" Ігоря Мірошниченка "пікетували" люди спортивної зовнішності, нібито протестуючи проти "катувань у Київраді".

Як повідомляє сам Мірошниченко у Facebook, влада "остаточно перейшла до методів індивідуального терору" і використовує пікети, до яких залучає "перевірених у провокаціях "тітушок".

"Сьогодні (10 січня) до мене під будинок на Бажана, де я мешкаю з дружиною та дитиною, привезли цілих чотири автобуси проплачених спортсменів. Під виглядом представників нікому не відомої громадської організації вони провели пікет проти якихось катувань у Київраді", - написав він.

Під дім "свободівця" привезли чотири автобуси "спортсменів" 

"Дарма, що ні доказів того, що когось зі злодіїв побили, ні підтверджень до цього моєї найменшої причетності не існує. Головне - посіяти в головах простих громадян, моїх сусідів, киян, які палко підтримують опозицію, зерно недовіри, сумніву", - наголосив опозиціонер.

Дім "свободівця" Мірошниченка пікетували "тітушки"

У такий спосіб, на його думку, "банда (влада) намагатиметься розсварити опозицію, справжніх, а не сфальшованих, громадських активістів та звичайних революціонерів гідності й знищити Майдан".

Тему нібито побиття людей на Майдані поширило ГромTV. Фото із Facebook Мірошниченка

Він уточнює, що "тему так званого побиття людей на Майдані вчора (9 січня) без серйозних доказів і аргументів та ще й з тупою прив'язкою до мене поширило ГромTV і їхні партнери зі 112-го, а вже сьогодні цю маячню в акції використали проплачені "тітушки" від влади".