Опозиція згодна лише на повну відставку Кабміну

Вівторок, 28 січня 2014, 11:28

Опозиція погодиться лише на повну відставку уряду, а не на його часткове переформатування.

Про це заявив лідер фракції "Свободи" Олег Тягнибок. Він наголосив, що влада шукає шляхи для уникнення відповідальності, у тому числі кримінальної. "Ми ставили питання про відставку цілого уряду Азарова і притягнення деяких членів цього уряду, зокрема Захарченка, до відповідальності за все те, що робиться в Україні. Ми розуміли, що вони, влада, шукають максимально сприятливі для них варіанти, щоб уникнути і політичної, і кримінальної відповідальності", - сказав Тягнибок.

У свою чергу голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зазначив, що не хоче обговорювати питання відставки уряду до появи відповідного указу президента. "Ми очікуємо указ президента. Зараз я взагалі навіть не хочу це обговорювати", - наголосив Яценюк.

Прем'єр Микола Азаров у вівторок вранці подав у відставку. Згідно із Конституцією, відставку Прем'єра і всього уряду має прийняти президент. Уряд, відставку якого прийнято президентом, за його дорученням продовжує виконувати свої повноваження до початку роботи новосформованого Кабміну, але не довше ніж шістдесят днів.

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що заява Миколи Азарова про відставку з поста прем'єр-міністра ще не означає його реальної відставки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...