Яценюк: Ми полюємо на українських корупціонерів

Понеділок, 6 січня 2014, 11:40

Одним із пунктів плану дій ВО "Майдан" є підготовка до антикорупційних розслідувань стосовно уряду Миколи Азарова, адміністрації президента та всієї української влади.

Про ц заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба політика.

"Ми оголошували, що полюємо на українських корупціонерів. І цей процес повинен закінчитися тим, що вкрадені мільярдні кошти ми повинні знайти за кордоном і повернути їх назад в український бюджет", - зазначив Яценюк.

"Майдан дав зрозуміти, що вертикаль влади Януковича не така сильна, як була рік чи два тому. Вона тріснула після того, коли Янукович фактично почав здавати своїх: Попова, начальника київської міліції. Він, з одного боку, виконавець, але з іншого - його виклик до прокуратури дуже знаковий для всієї української міліції, яка знає, що одна справа виконувати незаконний наказ, а інша справа - потім за ці незаконні накази іти до прокуратури й давати свідчення", - додав опозиціонер.

За словами Яценюка, "навіть якщо цей генеральний прокурор (Віктор Пшонка) сховає свідчення, то новий генпрокурор їх знайде, і ці люди будуть притягнуті до кримінальної відповідальності новою владою, новим прокурором".

"Це не вендета з нашого боку. Ми не хочемо мстити, ми вищі за це. Але ми вимагаємо, щоб у країні виконувався закон", - додав Яценюк.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування