У КМДА кажуть, що кияни чимдуж скаржаться на "ситуацію в центрі Києва"

Понеділок, 6 січня 2014, 12:14

У Київміськадміністрації заявляють про збільшення кількості скарг на ситуацію в центрі Києва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, посилаючись на комунальну бюджетну установу "Контактний центр міста Києва" 15-51 (КБУ).

За статистичними даними КБУ, в період новорічних свят кияни більше скаржилися на житлово-комунальні проблеми і незручності, пов'язані з масовими акціями в центрі столиці.

"Останнім часом наші аналітики зафіксували істотне зростання стурбованості киян ситуацією в центрі міста", - зазначив директор КБУ Єгор Стефанович.

За його словами, найчастіше на незручності , пов'язані з масовими акціями , скаржаться мешканці центральної частини міста.

"Найбільше дзвінків на тему Майдану - від мешканців прилеглих вулиць, які зазнають суттєвих побутових незручностей від такого тривалого акції протесту, обмеження руху транспорту, великої кількості сміття і т.і. Деякі кияни скаржилися, що біля їхніх будинків у центрі міста зникли сміттєві баки і з'явилися звалища , - зазначив Стефанович.

За його словами, у період новорічних свят кияни скаржилися переважно на утримання будинків, прибирання під'їздів та прибудинкових територій, на вивіз сміття. Також  збільшилася кількість скарг на несанкціоновану торгівлю.

У КБУ зазначають, що "це традиційні для Києва проблеми".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...